30 manaments

per tractar amb adolescents

Un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu “És que no ens explica res!” i en canvi l’adolescent pensa: “No paren de preguntar… No callen mai!”.

30 manaments per tractar amb adolescents recull, esclar, manaments tan significatius com Comptaràs fins a 10… o fins al número que calgui, Evitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t’ho pregunta, Recordaràs que l’adolescent fonamentalment menja, dorm i s’arrossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.

30 manaments per tractar amb adolescents inclou un munt d‘il.lustracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que sigueu papes-caixa-d’eines i mames-sismògraf!

El voleu comprar? Trobareu 30 manaments per tractar amb adolescents a les millors llibreries, entre elles la Claret, on el podeu demanar per internet, fent clic al botó.

Una breu entrevista per a Estris.tv, amb reflexions sobre l’adolescència, recomanacions del llibre, i una crida a encarnar qualsevol valor que vulguem que incorporin els nostres adolescents!

En aquesta entrevista de Penedès TV podeu conèixer més coses sobre el llibre, els adolescents, i el perdó… i l’esplai!

En aquesta entrevista de Catalunya Religió podeu conèixer més coses sobre el llibre i sobre la xerrada amb el mateix títol.

Audios

Escolteu l’entrevista al programa Fòrmula Estel de Ràdio Estel: comunicar-se amb els adolescents i viure la Quaresma… en poc més de 10 minuts!

Escolteu aquest “Viure educant” dedicat a l’adolescència. És una secció del magazin “Sant Cugat a fons”, amb el suport d’[ED]BUILDING. Una conversa molt agradable, amb Oriol Castellví i Susana García.

Escolteu en Màrius Serra recomanant “30 manaments per tractar amb adolescents” al Lecturàlia d’Els Matins de Catalunya Ràdio (a partir del minut 5’40”) i a Mònica Terribas que gairebé li pren el llibre de les mans.

Juanjo Fernández Fitxa 30 Manaments Dibuix Lecturàlia
Ves al contingut